Një listë me emrat më popullorë për bebet e vitit 2024

Nëse do të keni një fëmijë vitin e ardhshëm, mund të zgjidhni një nga këta emra që pritet të bëhen të njohur për 2024-ën.

Sipas Laura Wattenberg, krijuese e Namerology (website për vlerësimin e emrave, tendencat, krijimin e tyre etj), disa tendenca për emrat e foshnjave që pritet të lindin gjatë vitit tjetër janë në horizont përgjatë dhjetorit magjik dhe festave. Ajo thekson se emrat bashkëkohorë të frymëzuar nga natyra mund të marrin më shumë vëmendje. Ja disa nga emrat trend të cilët mund t’i përshtasni në shqip:

• Alora
• Amari
• Cade
• Dove
• Jett
• Josie
• Koa
• Leandro
• Lionel
• Lucian
• Luciana
• Marian
• Milan
• Nellie
• Poppy
• Stetson
• Sunny
• Tate
• Winnie
• Wren

Share With:
Translate »
75 Views