Një modern i vërtetë, Patrisi zbulon “look-un” e fundit të Tian për të cilin kujdeset Tuna

Dita ditës duket se i vogli i Patrisit dhe Tunës, Tian rritet edhe më shumë, duke ngjasuar me të dy prindërit e tij. Megjithatë ajo që e dallon të voglin është stili i tij mjaft modern, për të cilin siç kemi kuptuar dhe nga postimet e ndryshme kujdeset Tuna.

Me këmishat shumëngjyrëshe apo stilimet e ndryshme të flokëve, Tian duket si një model që tani.
Ka qenë Patrisi ai i cili ka zbuluar me një foto pamjen e të voglit tani me flokët e kapur bisht, krah së cilës ka shkruar: “Daluki jem”.
Me siguri Tian duhet të jetë shumë i lumtur që mami dhe babi i tij kujdesen kaq shumë për pamjen e tij aq moderne.

 

Share With:289 Views