Një pjesëtar i ri në familjen e Rezarta Shkurtës, këngëtarja kërkon ndihmë | Video

Rezarta Shkurta është nënë e një vajze që mban emrin Hera. Por ditën e sotme ajo na ka prezantuar me pjesëtarin e ri të familjes. Bëhet fjalë për një lepur që Hera e ka pagëzuar me emrin Frozen.

Por që nga emri i lepurit nisin hallet e Rezartës. Ajo thotë se Hera është fanse e filmit të animuar “Frozen” dhe se çdo gjë e lidh me të. Për më tepër ndiqni postimet e mëposhtme të Rezartës. /Kids’ Time/

Share With:
Translate »
901 Views