Një set fotografik shtatzanie nuk mund të mungonte as nga Vedati, Dorela dhe Jonart

Dy herë baby shower, surpriza për ditëlindje dhe së fundmi, më i freskëti, ky set fotografik, i bërë traditë tashmë për shtatzënat, na vjen nga familja Ademi. Dorela dhe Vedati po e presin me padurim, sikur ta kishin për herë të parë, por i mirëkuptojme sepse fëmijët janë gjithmonë bekim. Edhe Jonarti vogël duket se gëzon pamasë, edhe për vëllackon, edhe për statusin që do të marrë tani në familje! Ne kemi filluar të imagjinojmë se çfarë fotosh do të publikojë çifit pas lindjes së djalit, deri atëherë kënaquni më këto foto fantastike që na vijnë nga Amerika e largët! /Kids’Time/

Share With:
Translate »
1200 Views