Një video që nuk ka fund, Xhensila në pjesën e tretë çel nga një lule

Surpriza, surpriza pafund. U duk se Xhensila ishte shumë diskrete në mbajtjen private të shtatzanisë, por në fakt me muajt që kalojnë, nuk duket më aspak e tillë. Dje dhe pardje pamë video mjaft profesionale nga Rezarta Shkurta që kanë përjetësuar pritjen e ëmbël të Xhënsilës, por duket se pjësën më të bukur e kanë ruajtur për sot. Ndiqeni më poshtë. /Kids’Time/

• R ê veuse 🌸 @xhensilamyrtezaj Photo Vide o @rezartashkurta #HeraCompany • • • L’amour pour le travail nous apprend à donner beaucoup pour les gens que nous aimons . Ressentir au plus profond de notre cœur ce sentiment qui nous chavire et nous conduit à vivre éternellement dans la passion! • • • Dashuria për punën na mëson t'i japim shumë ,njerëzve që duam. Të ndiejmë në thellësitë e zemrës tonë këtë ndjenjë që na kapërcen dhe na çon për të jetuar përgjithmonë në pasion! #Pregnancy #pregnant #pregnancyphotoshoot #pregnancyphotography #Dreamer #dreame

A post shared by Hera Company (@rezartashkurta) on

Share With:
Translate »
1097 Views