Njihuni me fëmijët e aktorit të njohur shqiptar Kastriot Çaushi

Kastriot Çaushi është një ndër aktorët më pëlqyer shqiptarë. Çaushi ka dy fëmijë, Erosin dhe Fionën. Në fakt për hir të së vërtetës, aktori ka preferuar ta mbajë larg familjen nga vëmendja mediatike.

Por tashmë që fëmijët e tij janë të rritur është e vështirë që të mos kenë profile personale në rrjetet sociale. Teksa i sheh në foto të ndryshme në rrjetet sociale, vë re ngjashmërinë e djalit Erosit me babain e tij.

Ndërsa vajza është më e kundër për shkak të ngjyrës së flokëve dhe syve të kaltër, çfarë me siguri i ka trashëguar nga e ëma, Valbona.

Share With:
Translate »
3573 Views