Vajza e çifitit të balerinëve, dominuesja e skenës në Festën e Abestares

Vazja e parë e ciftit të balerinëve Manjola Hasani dhe Esadalin Gorani, të cilët janë sërisht në një pritje të ëmbël, ka festuar sot Festën e Abetares. Ajo është padyshim protagonistja e festës në pjesën e kërcimit duke dominuar qëndërn e skenës. Dhe nuk kishte si të ndodhte ndryshe. Olesia duket shumë e zhdërvjelllët, ndërkohë që edhe po këndonte gjatë performacës. Më herër ju ke i njohur edhe me performancat e Annës dhe Tarës gjatë festave respektive.

 

 

Share With:
Translate »
857 Views