Njihuni me fëmijët e politikanëve që fituan dje të drejtën e votës

Periudha e muajve të fundit, ka qenë intensive për politikën e Kosovës dhe Shqipërisë. Tek sa Shqipëria po përgatitet për zgjedhjet e 25 qershorit, shqiptarët e Kosovës votuan dje për dtë ardhmen e tyre. Ndërkohë, për herë të parë votuan edhe fëmijët e politikanëve Hashim Thaçi dhe Bajram Kosumi. Në foton e parë shihet Hashimi me djalin, Endrit dhe bashkëshorten ndërsa në foton e dytë Bajrami me vajzën, Thana dhe bashkëshorten. Shpresojmë që qytetarët të kenë bërë zgjedhjen më të mirë për veten e tyre. /Kids’ Time

 

Share With:
Translate »
1540 Views