Njihuni me këngën që i ka mësuar nëna Abelit, djalit të Fiori Dardhës

Të gjithë nënat e reja, kanë të njëjtin problem me gjyshet, përplasjen e mendimeve në rritjen e fëmijëve. Ndërkohë që gjyshet i mundin me eksperiencë, nënat e reja janë më të ekspozuara ndaj literaturës. Fitues ne këtë mes, gjithsesi nuk ka. E njëjta gjë mesa duket ndodh edhe në familjen e Fiori Dardhës. Ajo na ka ofruar një video të Abelit, i cili po këndon një këngë popullore që “ia ka mësuar nëna”. Në fakt Abeli na kënaqi me këngën e tij, dhe ne trumbetojmë se gjyshet janë më të mira në botë, pavarësisht se mami Fjori do të donte që Abeli të kish’ kënduar një këngë për fëmijë përshembull. /Kids’ Time

Share With:
Translate »
1022 Views