Nxehet Adelina kur ndjekësit pyesin për mbiemin e djalit

Ajo merr pyetje nga më të ndryshmet për jetën e saj private, por edhe mënyrën se si ajo kujdeset për djalin e saj, Jonin, shkruan”Kosovarja”.

Mirëpo, së fundmi ka marr një pyetje e cila si duket e ka nxehur Adelinën dhe iu kthye ndjekësit me një përgjigje paska të ashpër.

Ndjekësi e kishte bërë një pyetje të çuditshme, duke i thënë nëse djali ka marr edhe mbiemrin e saj.

“Nuk e di nga I nxirrni këto rregulla të reja mbiemër të dyve nuk kisha dëgjuar më herët! Ne jemi familje dhe mëse normale që Joni të jetë Makrov”- ka shkruar ajo .

Share With:
Translate »
94 Views