Nxënësit zbulojnë se mësuesi i matematikës është aktor filmash porno

Fëmijët e një shkolle në Australi janë frikësuar kur kanë zbuluar së mësuesi i tyre i matematikës është një aktor i filmave pornografikë.
Nxënësit e shkollës Peacehaven Community School në lindje të Sussex, krejt rastësisht mësuan se mëuesi 50-vjeçar Scott Shewood ishte aktor i filmave portografikë dhe së mbante emrin Aaron Cage. Ishte një nxënës që fillimisht zbuloi identitetin e mësuesit, pasi kishte parë një video në Youtube, duke shkruar edhe një postim: “Ky është mësuesi im i matematikës, emri i tij i vërtetë është Scott Sherwood, jam i frikësuar”.
Të tjerë nxënëes më pas kanë zbuluar foto të mësuesit, ndërsa prindërit janë shprehur se shkolla nuk është ende në dijeni. Mësuesi u bë një model i faqeve portografike rreth 8 vjet më parë dhe në atë kohë ai ishte mësues me kohë të pjesshme.
Sherwood ka udhëtuar drejt Amerikës për të bërë xhirimet e fimlave të tij me kompaninë Colt Studio Group, me një eksperiencë 50-vjeçare në industrinë portografike. Kompania me të cilën ai punon e ka zgjedhur edhe në kalendarin e vitit 2018. Sherwood jeton me partnerin e tij në Seaford.
Ndërkohë zëdhënësi I shkollës ku jep mësim Scott Sherwood nuk ka pranuar të komentojë këtë lajm.

Share With:
Translate »
740 Views