Obama çon vajzat në vendin ku kaloi fëmijërinë

Barack Obama bashkë me familjen e tij po shijojnë pushimet në Indonezi, duke bërë rafting dhe duke vizituar tempuj. Obama  bashkë me gruan dhe dy vajzat e tij vizituan një tempull të lashtë budist në ishullin Bali. Obama është një figurë popullore në Indonezi, ai ka kaluar 4 vjet në këtë vend  kur ishte fëmijë. Ai u zhvendos aty kur ishte gjashtë vjeçar, pasi nëna e tij ishte martuar me një burrë indonezian, pas ndarjes me babanë e tij kenian. Ai u zhvendos aty kur ishte gjashtë vjeçar, pasi nëna e tij ishte martuar me një burrë indonezian, pas ndarjes me babanë e tij kenian.

Share With:
Translate »
776 Views