Objektet që fëmijët e sotëm nuk do i kuptojnë kurrë, për gjeneratën e 90-ës janë gjithçka

Për këdo që ka lindur këtë shekull, bota para Wi-Fi pa dyshim do të duket si një përrallë nga historitë e lashta.

Të rinjtë e sotëm nuk do të dinë kurrë se çfarë kemi përjetuar në vitet nëntëdhjetë, kur muzika dhe filmat ishin diçka që mund të bliheshin vetëm në një dyqan dhe shumica e kompjuterëve ishin shumë të ngadaltë për të luajtur, për të mbajtur shënime, e lëre më pastaj për të luajtur muzikë.

Nxënësit e shkollave sot nuk do të përjetojnë frustrimet e ruajtjes së detyrave të shtëpisë së tyre në një disketë, ose luftën e përpjekjes për të dëgjuar një “portativ” CD player që nuk mund ta përshtatnit në xhepin tuaj.

Këtu është një përzgjedhje e gjërave që nuk thonë asgjë për fëmijët e pas 90-ës, por për ata të 90-ës janë “bota vetë”.

Share With:
Translate »
647 Views