Oen dhe babi sjellin një selfie të adhurueshme

Oen, i vogli i shtëpisë, nuk është më bebe. Tani di të pozojë shumë mirë për selfie. Meqë kjo e diela sot rezultoi të ishte me diell, babi Esdalini doli me djalin. Oen ende nuk i ka bërë 1 vjeç, po nga hera e fundit që e pamë, qenka rritur.


Ola dhe Esdalini, pak kohë përpara se ajo të mbetej shtatzënë thanë se do të ishin prindër të një fëmije të vetëm, pasi puna nuk i lejonte të bënin edhe një fëmijë, ndaj ishin mjaftuar me Olesian. Bëmë mirë që nuk e mbajtën fjalën.

Share With:
Translate »
812 Views