Olta Xhaçka për herë të parë të bijën në publik dhe ajo qenka kaq e bukur

Ka qenë mjaft e kujdesshme në ekspozimin e vogëlushes së saj ndaj kamerave, por kur bëhet fjalë për festat kombëtare gjithçka është ndryshe.

Vajza E Xhackes

Bukuroshja 3 vjecare Hana, vajza e Ministres së Mbrojtjes Olta Xhacka, tashmë duket një zonjushë e vërtetë, e cila mund të shoqërojë mamanë e saj në aktivitete publike, festive.

Hana dje nuk i ka shpëtuar fokusit të aparatevë fotografikë, ndërsa është fotografuar duke u ngjyrosur në fytyrë me kamufulazhin e forcave speciale.

Vajza E Xhackes 1

Festa e Çlirimit, për Forcat e Armatosura dhe qytetarët erdhi dje në një formë krejt ndryshe. Pedonalja e kryeqyetit për disa orë shërbeu si vendtakimi mes efektivëve të FA dhe qytetarëve, të cilët populluan të gjitha stendat. Surpriza e  “Ditës së hapur me FA”  ishin uniformat e reja të Orkestrës Frymore të Forcave të Armatosura, e cila performoi gjatë gjithë paradites, duke sjellë një atmosferë festive për fëmijët dhe të rriturit.

Olta Xhacka

Share With:
Translate »
1191 Views