Pas Bleonës, aktori i Portokallisë na tregon si ruhet sperma për të bërë fëmijë në një moment të dytë

Ai është i njohur për videot e tij plot humor e batuta. Po flasim për Rezart Veleshnjan i cili ka bërë vetëm pak minuta më parë një video, ku imiton Bleona Qeretin. Edhe Rezi i tregon meshkujve shqiptarë teknikën si ta ruajnë spermën e tyre dhe pas 30 vjetësh të bëjnë shumë fëmijë.

diss Bleona Qerretit!😛😛😂

A post shared by @rezart.veleshnja on

Share With:
Translate »
1066 Views