Pas vallëzimit të çiftit, ky ishte më i bukuri në dasmen e Turit dhe Orindës

Po, ai është gjithmonë aty për të. Dhe e ka dëshmuar sa e sa herë. Dhe nuk është ai që mundohet ta tregojë, por mami Blerina që ndoshta e sheh si mënyrë për ta falenderuar. Landi Hysi, një nga miqtë më të mirë të Dr Florit, është bërë një baba i dytë për Kaltrinën dhe Danjelin me praninë e tij fizike dhe jo vetëm, në çdo ditë të vitit. Ai i shoqëron në shkollë, në kafene, në seancat e terapisë të të voglit apo qoftë edhe në vizitat apo darkat familjare. Ndërsa sonte, teksa sytë janë të gjithë tek Orinda rrëzëllitësë, Landi ka rezervuar një vallzim enkas për të voglën. Një bravo të madhe nga ne Landi. /Kids’ Time

Share With:
Translate »
1350 Views