Pasi martohen, Orinda dhe Turi shprehin dëshirat për gjininë e fëmijës së parë

Dasma e Turit dhe Orindës padyshim që ishte dasma e vitit. Të pranishëm në dasmën e tyre, gazetari i “Prive” pyeti çiftin e ri të sapomartuarve se çfarë gjinie do të donin të kishte fëmija i tyre i parë.

Turi, pa u menduar u përgjigj se ç’të jetë e shkruar dhe pastaj shtoi: “Mjafton të ketë sytë e Orindës”.
Ndërsa Orinda, edhe pse me një përgjigje të lëkundur tha se ndoshta do të dëshironte një vajzë si fëmijë të parë. Ne urojmë që dëshira e tyre të plotësohet sa më shpejt dhe çifti i ri të bekohet me një fëmijë të shëndetshëm. /Kids’ Time

Share With:
Translate »
1282 Views