Pavarësia mbush 10 vjeç, bashkë me Kosovën e lirë

Vajza që u lind pak minuta pasi Kosova u shpall shtet i pavarur, është rritur dhe është bërë shumë e bukur.
Pavarësie Sopa, vajza që u lind më 17 shkurt 2008 në ditën kur Kosova u bë shtet i pavarur, sot ka mbushur 10 vjet.

Ajo ishte foshnja e parë e lindur në shtetin e ri, vetëm 15 minuta pasi ish-Kryeministri Thaçi paraqiti Deklaratën e Pavarësisë së Kosovës.

Dhe disa fotografi të publikuara online, shfaqin Pavarësinë të rritur dhe mjaft të bukur. Shikoni ato:

Share With:
Translate »
556 Views