Për një super dedikim për të atin, Marçela na tregon si dukej ditën e dasmës

Armand Peza dhe Marcela Lati kanë një nga agjensitë më të mëdha të organizmit të dasmave. Duke qenë se ata kanë qenë prezentë në ditën më të rëndësishme të shumë çifteve, të gjithë jemi bërë të paktën njëherë kuriozë të dinim se si ka qenë dasma e vetë Armandit dhe Marcelës. Por më në fund kuriozitetin na i ka shuar Marcela me anë të një fotografie të postuar në ‘Instgram’. Ajo shfaqet përkrah babait të saj, ndërkohë që si Marcela po ashtu edhe Armandi duken shumë të emocionuar. Në fakt më shumë na pëlqeu dedikimi që i bëri të atit në ditën e baballarëve: “Për t’i kujtuar si ata që të thonë që askush nuk është aq i mirë sa të të meritojë,por që pastaj të shpien prej dore drejt një tjetër burri.” /Kids’Time/

Share With:
Translate »
797 Views