Përse këto pozicione të gjumit janë të rrezikshme gjatë shtatzënisë

Shtrirja gjatë shtatzënisë mund të jetë një nga sfidat më të mëdha që do të keni, duke përfshirë mënyrën e të ushqyerit, sjelljes si dhe veprimet e caktuara.

Shumë nënave mbase nuk ju pëlqejnë masazhet, por duhet të dini se masazhi ofron një ndjenjë shumë të mirë poashtu të dobishme si për ju ashtu edhe foshnjën tuaj.

Ky është rasti juaj që të shtriheni në barkun tuaj në tavolinën e masazhit dhe të qëndroni aty për një kohë derisa masazha të përfundojë.

Duke marrë frymëzim nga tubat e brendshëm ose dyshekët e ajrit, këto dyshekë të lindjes mund t’ju ndihmojnë të gjeni një pozitë të rehatshme në të cilën mund të flini.

Ju mund ta vendosni atë kudo që dëshironi dhe pastaj të shtriheni në barkun tuaj. Kjo mund t’ju ndihmojë të plotësoni të gjitha dëshirat e gjumit tuaj në bark!

Si nëna, duhet të kujdesemi për shumë gjëra. Dhe, në këtë proces, harrojmë të kujdesemi për veten. Pra, është e rëndësishme për të gjetur një gjë që ju bëni plotësisht për veten tuaj.

Share With:
Translate »
747 Views