10 gjëra që nënat nuk na tregojnë kurrë

Nënat janë atë që me të vërtetë janë aty për ju në të mirë dhe në të keqe.

E megjithëse ato e shprehin shumë shpesh dashurinë për fëmijët e tyre dhe bëjnë gjëra nga më të pamundurat për ta, disa gjëra që bëjnë nënat tona mund të mos i marrim vesh asnjëherë.

– Ajo e di se ka bërë gabime.
– Ka ndjerë dhimbje sa herë keni qarë…
– Ajo ishte e frikësuar…
– Gjithmonë ju ka vendosur juve të parët…
– E ka pyetur dhe ka dyshuar shumë shpesh në veten…
– Ju i keni shkaktuar shumë lotë…
– Të ju lë të shkoni ishte një gjë shumë e rëndë për të…
– Ajo e ka ndjerë dhembjen tuaj…
– Ajo ka sakrifikuar më shumë se sa që ju do ta dini ndonjëherë…
dhe…
– ajo do t’i bënte të gjitha këto përsëri e përsëri.

Share With:
Translate »
654 Views