‘Plasin debatet’, një grua ekspozon gjoksin ndërsa ushqen foshnjen

Një revistë indiane që shfaqi një grua duke ushqyer me gji një foshnje është kritikuar rëndë në rrjete sociale.

Kopertina e Grihalakshmi, që është botuar në shtetin Kerala përshkruan modelen Gilu Joseph që sheh në kamera ndërkohë që duket hapur gjoksi i saj ku po ushqehet fëmija.

Teksti në kopertinë thotë: “Nënat si Kerala tregojnë – mos ia ngulni sytë, duam të ushqejmë fëmijët me gji”.

Sipas BBC, kjo është hera e parë që një revistë indiane boton një imazhin e një gruaje që ekspozon gjoksin.

Fakti që modelja nuk është nënë ka shkaktuar shqetësime duke krijuar debat në rrjete sociale.

Redaktori i revistës tha donte të rriste ndërgjegjësimin për nevojën që nënat janë në gjendje të japin gji në publik.

Të gjithë e kanë mbështetur fushatën por kanë filluar debate dhe kritika të mëdha për përzgjedhjen e modeles, kur mund të merrnin një nënë që ushqente vërtetë foshnjen e saj.

Share With:
Translate »
536 Views