Policia përpiqet t’i shkulë nënës foshnjën nga dora

Një video trazuese ka ngjallur zemërim sot nëpër mediat shoqërore, pasi shihet policia që përpiqet t’i shkulë një nëne fëmijën 1-vjeçar nga duart.

Gruaja, e quajtur Jazmine Headley, ishte ulur në dyshemenë e sallës së pritjes së përkrahjes sociale të Bruklinit, Nju Jork, për dy orë rresht, bashkë me të birin, pasi nuk kishte pasur stola të lirë.

Pasi kishte këmbyer fjalë të ashpra me stafin, policia erdhi për ta larguar nga zyrat. Por mënyra që përdoren për t’i shkulur fëmijën e trembur nga dora, siç shihet dhe në video, është vërtet trazuese.

Policia e Bruklinit e ka pranuar që pamjet janë shqetësuese dhe ka thënë se po hetojnë për ngjarjen.

So I’m At 275 Bergen Street Handling My Business Or Whatever & There Wasn’t Any More Chairs For This Lady To Sit Down So She Sat In The Corner On The Floor. The Security Guard Came Over Said What Ever She Said To Her & She Made The Security Guard Feel Dumb So She Called The Cops On Her & This Was The Outcome SMH Mind You She Had Her Baby In Her Hands The Whole Time??‍♀️??‍♀️??‍♀️ I'm So Fucking Disgusted with The NYPD?? EVRYBODY PLEASE SHARE!!! I’m a mother myself & I would’ve lost my fucking mind if this was me they would've had to kill me????

Posted by Monae Sinclair on Friday, December 7, 2018

Share With:
Translate »
598 Views