Princi George u mërzit që tani, nuk do që të shkojë më në shkollë!

Princi George e filloi shkollën Thomas’s Battersea në jug të Londrës gati tre javë më parë. Willam ka treguar se atij i është mërzitur që tani e vajtura në shkollë: George nuk ka më dëshirë të vejë në shkollë”, i ka thënë ai gjatë bisedës një prindi tjetër.

Duka është takuar me Louise Smith, nënën e dy fëmijëve Sophia dhe Holly. E emocionuar për këtë takim, Louise ka rrëfyer se kur princi i ka treguar që George nuk ka dëshirë të ndjekë shkollën, i janë kujtuar fëmijët e vetë.

Duket se princi i vogël preferon më tepër të luajë me të motrën Charlotte e të ëmën Kate, se sa të ndjekë tre klasat me rregullin “Sillu mirë”. “Të shohim sa do t’i zgjasë kjo mungesë e dëshirës!”, është shprehur princi William për 4-vjeçarin George.

Share With:
Translate »
1117 Views