Prindërit adoptues, në betejë me babain biologjik për kujdestarinë e vajzës së sëmurë

Kjo është beteja e vështirë për kujdetarinë e vajzës 3 vjeçare midis prindërve adoptues dhe babait biologjik i cili sapo ka përfunduar dënimin me burg.
Brillante Dosing është vetëm 3 vjeç, e mbushur me kuriozitet dhe çiltërsi, e dashur në gjirin e familjes së saj. Brillanten e dërzoi mamaja biologjike në familjen Dosin pasi vajza e saj kishte lindur me një problem në kokë të cilin ajo nuk mund ta përballonte. Familja Dosing shprehet që ajo e dinte se vajzës së saj s’do t’i mungonte asgjë pranë tyre dhe pse si për çdo prind është e vështirë t’i japësh fëmijën dikujt tjetër.
Por tashmë babai biologjik, i sapo dalë nga burgu, e kërkon sërisht dhe për familjen Dosing ky është një shkaterrim për ta, pasi e kanë rritur dhe e ndjenë të tyren . Z.Dosing shprehet me lot në sy “Mos ma merrni ajo është gjysma e shpirtiti tim. fëmija im”. /Kids’Time/

Share With:
Translate »
689 Views