Problemet që mund t’i keni gjatë gjidhënies

Çfarë askush nuk ju ka treguar për gjidhënien..?!

Ndonëse mund të keni efekte anësore gjatë ushqyerjes me gji, mbi të gjitha është proces unik për secilën nënë shkruan Webmd, transmeton GaztaShneta.

Gjatë gjidhënies mund të vëreni se keni thatësi vaginale dhe djersitje gjatë natës, por mos u shqetësoni pasi këto simptoma me kalimin e kohës largohen.

Gjithashtu, gjidhënia thith çdo lagështi jashtë trupit tuaj, duke i bërë shumë gra të prirura për kapsllëk. Nëse luftoni me kapsllëk, sigurohuni që të qëndroni të hidratuara.

Në aspektin e ushqyerjes me gji, nuk ka shumë rëndësi se më çka ushqehet bebi juaj. Sigurohuni që bebi juaj po i merr të gjitha lëndët ushqyese dhe po rritet i/e shëndetshme.

Share With:105 Views