Projekti i 10-vjeçarit kundër bullizmit në Shqipëri

Një mesazh mjaft i vlefshëm që i duhet shoqërisë dhe fëmijëve në ditët e sotme në vendin tonë, vjen nga një 10-vjeçar. Dejon Bregu 10 vjeç ka prezantuar një projekt kundër bullizmit, një fenomen mjaft i përhapur në shoqëri. Ky projekt që ka si qëllim luftimin e bullizmit, si dhe të informojë fëmijët më shumë rreth këtij fenomeni, është titulluar “Shqiperia me e mire kur duam dhe respektojme njeri-tjetrin”. Thuaj stop bullizmit, siç ka bërë Dejoni dhe miqtë e tij. Ndiqni videon e plotë për më shumë informacion.

Shqiperia me e mire kur duam dhe respektojme njeri-tjetrin

Dejon Bregu me projektin "Shqiperia me e mire kur duam dhe respektojme njeri-tjetrin"

Posted by Turgut Ozal Colleges official on Monday, October 30, 2017

Share With:
Translate »
843 Views