Publikohet piktura e rrallë që Rama e bëri në moshën 5 vjeçare

Teksa ishte i ftuar ne emisionin “Debati ne Channel One”, me gazetarin Roland Qafoku, kryeministrit Edi Rama i treguan në ekran një pikturë te tij, realizuar kur ishte në moshën 5 vjeçare. Piktura ishte botuar në revistën Nëntori.

E mbani mend këtë pikturë?
Po e mbaj mend.
Kishit ndonjë ngjarje të veçantë që e bëtë këtë pikturë?
Tani ju mendoni se unë mund të di se cfarë kam menduar në atë moshë? Nuk mund të kthehem në kohë dhe të mbaj mend ngjarje të veçanta që lidhen me pikturat e mia po di që pikturoja cdo ditë edhe ngjarja ime e vecantë ishte të pikturoja.
Keni pikturë më të hershme se sa kjo?
Është një koleksion i vogël që e kanë ruajtur prindërit e mi, por di që unë kam filluar të pikturoj që kur kam kapur lapsin. Këtë e di.

Share With:
Translate »
944 Views