“Puna në industrinë e seksit të bën prind më të mirë”

Një gura beson se puna e saj në industrinë e seksit e bën atë prind më të mirë. Elle Stanger është nënë, striptiste, shkrimtare seksi dhe shpeshherë i referohet vetes si ‘terapiste me të brendshme e palicensuar.”

31-vjeçarja nga ga Portland, Oregon, ka një vajzë pesëvjeçare dhe beson se puna e saj e bën atë një prind më të mirë.

“Natyra e punës time është e ndryshme. Unë punoj në një klub striptizmi 3 ditë në javë, shkruaj libra erotikë, shes videot e mia pornografike dhe unë e partneri im i kemi realizuar vetë, kjo është kënaqësi,”-tha ajo.

“Ndjej se puna me në industrinë e seksit më bën një nënë më të mirë sepse kam zbuluar një ndjenjë më të madhe të ndjeshmërisë. Kjo do të thotë se unë jam përgjegjëse për të bërë një qenie njerëzore që është më e mirë për botën. Do të jetë më e sigurtë në botën përreth saj.”

Ajo është shumë krenare për karrierën e saj dhe injoron çdo prindër që gjykon.

“Unë i kam thënë vajzës time që kur ajo ishte 3 vjeç që kërcej, flas me njerëzit dhe bëj shkaka me to për para.”

Share With:
Translate »
670 Views