Qëndrimi i fëmijëve me gjyshërit mund të shkaktojë kancerin tek ata. Arsyeja do t’ju habisë!

Shumica e prindërve mendojnë se gjyshërit janë një zgjidhje shumë e mirë për të mbajtur fëmijët në mënyrë që të mos paguajnë një dado por në fakt ata janë thjesht në kërcënim për fëmijët tuaj.

Kjo duket e çuditshme por gjyshërit i mbajnë fëmijët me çokollata, patatina dhe ëmbëlsira, të cilat sipas një raporti shkaktojnë kancerin.

Në këtë raport tregohet se jetesa me gjyshërit bën që fëmijët të bëhen të varur nga produktet që nuk duhet të hane, dhe këto produkte mund të krijojnë kancerin më vonë.

Shpërblimi me ëmbëlsira është një rrezik për fëmijët, kështu që gjyshërit duhet të ndërgjegjësohen dhe të mos ndikojnë negativisht tek nipërit e tyre./Blitz.al/

Share With:
Translate »
691 Views