3 vite pa Dr. Florin, na mungon të gjithëve por më së shumti fëmijëve

Ndarja nga jeta e Dr. Florit na pikëlloi të gjithëve. Por plaga më e madhe rëndon mbi familjen. Ai la pas dy fëmijë, një vajzë dhe një djalë. Kaltrina, fëmija i madh i shtëpisë, jetoi disa vite me të dhe arriti ta njihte të atin në disa dimensione. Ndërsa i vogli, Danieli ishte vetëm disa muajsh kur i ati ndërroi jetë. Ai figurën e tij e njeh vetëm nëpërmjet fotografish që mami i ka ruajtur. Dhe pikërisht sot, 3 vite pa babi Florin, bashkëshortja e këngëtarit ka ndarë një foto të fëmijëve me babin. Foto si kjo që nuk do të përsëritet kurrë! /Kids’ Time

Share With:
Translate »
721 Views