Renée është kaq e guximshme…

Tashmë edhe e vogla e familjes ka vëmendjen e medies përveç mamit dhe babait të saj të cilët janë çdo ditë pjesë e rubrikave rozë. Janë të dy prindërit që I përkushtojnë maksimalisht kohën vajzës, që tashmë është bërë për të ditur dhe për të veçuar gjërat që ajo pëlqen. Në këtë vend që Renne argëtohet pa masë kemi parë që ka vizituar edhe më parë që do të thotë se ajo pëlqen teje mase trampolinën . Edhe pse Roberti dhe Nora janë të angazhuar jashtëzakonisht nëpër mbrëmje muzikore dhe projektet të cilat sollën dhe po rezultojnë aq suksesshëm, çifti gjen kohën dhe bëjnë të pa mundurën kur behët fjalë për të bijën. 

Share With:
Translate »
818 Views