Rijadi i vogël ka nevojë për ndihmën e të gjithë shqiptarëve

Vogëlushi në foto është Rijad Brika dhe ka nevojë për ndihmë urgjente. Familjarët, përmes një llogarie në gofundme, bëjnë me dije se i porsalinduri ka nevojë për një trajtim shëndetësor në Turqi i cili kushton mbi 50 mijë euro.

Familja Rika bën apel që shqiptarët, kudo që janë, të vënë dorën në zemër dhe të ndihmojnë me aq mundësi sa kanë, që Rijadi i vogël të mund të rritet mes familjes së tij si çdo fëmijë i shëndetshëm dhe i lumtur.

Paratë do ti dorëzohen babait të Rijadit ose do të kryhet direkt pagesa tek spitali në mënyrë transparente. Për të gjithë ata që duan të kontribuojnë që Rijadi të shërohet, mund të kontaktojnë në këtë numër telefoni: +355 69 9951564, ose në gofundme.

Share With:
Translate »
79 Views