Rikthehet Festivali i Fëmijëve në Elbasan

Pas 12 vjetësh ndërprerje, rinis Festivali i Këngës për Fëmijë, që mbledh në garë 40 fëmijë nga gjithë qarku.
Kjo traditë promovon talentet e reja që përfaqësohen në skena më të mëdha kombëtare.
Drejtori i Qendrës së Artit në Elbasan, Martin Kushi thotë se ky aktivitet rikthehet me fuqine e fëmijeve që përfshin grupmoshat 4 deri ne 12 vjec.
Festivali i 31 për fëmijë mbështetet tek krijimtaria e kompozitoreve elbasanas dhe mbahet në teatrin Skampa.

Share With:
Translate »
865 Views