Rina ua vërteton të gjithëve se është një super “Mami”

Para pak muajsh, Rina solli këngën me titull “Mami”. Pas atij momenti, të gjitha reperet filluan të sfidojnë njëra-tjetrën se kush është me të vërtetë “mami” i kësaj rryme.

Pati shumë spekulime për moshën dhe mënyrën se si Rina zgjedh të prezantohet tek publiku. Për këtë arsye, reperja vërtetoi në sfidën e “Why Not” se sa mami është.

Ajo u bë pjesë e sfidës ku tregoi se sa mirë di të kujdeset për një foshnje, duke i ndërruar pelenat. Për të parë të gjitha këto, shihni videon e mëposhtme.

Rina ua vërteton të gjithëve se është një super "Mami" 😀 🙂

Rina ua vërteton të gjithëve se është një super "Mami" 😀 🙂

Posted by Why Not? – Ora News on Sunday, December 23, 2018

Share With:
Translate »
539 Views