Roan e ndien se babi mungon e ka filluar ta kërkojë, si reagoi Majlinda? | Video

Roan, djali i këngëtarit Majk është ende disa muajsh dhe ka filluar të belbëzojë rrokjet e para. Ndërsa babi Majku është i angazhuar me koncertet dhe punën e tij muzikore, të voglit i mungon prania e tij në shtëpi sa ka filluar ta kërkojë. Majlinda, e ëma e Roanit, ka postuar një video të tij në Instagram teksa belbëzon “ba, ba”. Ajo që bie në sy është përshkrimi i videos ku Majlinda duket e menduar. Mos vallë po mendon ku është Majk apo është xheloze se përse Roani nuk e thërret atë?! /Kids’ Time

Share With:
Translate »
1328 Views