Rrëmbeu zemrat e të gjithëve me këngën për fëmijë “Qingji”, ja sa është rritur Pëllumb Hajdari

Pëllumb Hajdari është djali që ka rrëmbyer zemrën e shumë fëmijëve, me këndimin e këngëve më të njohura nga të gjithë.

Edhe pse këngët e tij janë realizuar shumë vjet më parë, ato ende dëgjohen nga fëmijët sot.

Kënga e tij më e njohur është “Qingji”, e cila ka miliona klikime në you tube.

Kanë kaluar shumë vite që nga realizimi i kësaj kënge dhe Hajdari ka ndryshuar shumë.

 

Share With:
Translate »
1052 Views