Rudina Magjistari sjell foton fantastike nga pushimet me të bijën

Pas sezonit të suksesshëm “Rudina”, moderatorja që mban edhe vet emrin e emisionit që drejton, po pushon me familjen e saj, jashtë Shqipërisë. 

Ndonëse nuk na e tregon portretin e të bijës, Mia, ajo nuk rri pa ndarë me ne fragmente nga jeta e të voglës. Sot, në pishinën e resortit ku po pushon, hipur mbi kamerdaren flamingo rozë, luan dhe kujdeset për Mian e cila është mbi një kamerdare më të vogël. Sa bukur duken nënë e bijë mbi kamerdaret flamingo nënë e fëmijë. /Kids’ Time

Share With:
Translate »
1003 Views