Sa i ngjan dhe sa është rritur! Ju njohim me vajzën e Mirsa Kërqelit

Mirsa Kerqeli kohëve të fundit shihet gjithmonë me familjen, duke ndarë momente të shumta lumturie.

Ajo për ndjekësit nuk mungon me imazhe të shumta, duke shkëlqyer gjithmonë.

Në një fotografi të fundit, ku shihet bashkë me të bijën, sa bukur duken që të dya.

Ajo që merr vëmendje është ngjashmëria mes tyre.

Për më shumë, e dëshmon pamja në vijim.

Share With:
Translate »
63 Views