Sa shumë që i ngjan vajza e këngëtares shqiptare Era Istrefit

Era Istrefi është padyshim një nga këngëtaret më të pëlqyera dhe më me stil në muzikën shqiptare, por ajo nuk e di se sozinë e ka në Kosovë. Vajza që i ngjan shumë Era Istresit quhet Rosana dhe është e bija e këngëtares Gjyste Vulaj.

Rosana ka postuar së fundmi disa foto të reja dhe ngjashmëria me Erën duket qartë.

Dy bukuroshet kanë jo vetëm tipare të fytyrës shumë të ngjashme, por edhe stil të njëjtë.

Rosana nuk i është futur botës së televizionit si e ëma megjithatë kjo mund të ndodhë në të ardhmen e bukuroshja i ka të gjitha premisat për të qenë një yll televiziv.

Share With:917 Views