Salsano Rrapi baba për herë të dytë!

Një foto fare e zakonshme e një darke pushimesh mes miqsh na ngriti ca dyshime jo dhe aq të zakonshme. Ndoshta mund të jetë efekti i darkës. Ose mbase edhe efekti i vizave të fustanit. Mund të jetë edhe pak bark i mbetur nga lindja, por ne Erjona Kakeli, bashkëshortja e Salsano Rrapit na duket pak si shtatzënë. Dyshimet na i shtuan edhe komentet e miqve virtualë që urojnë çiftin. Ndërkohë fëmija i tyre i parë është vajzë që quhet Margi dhe urimi i zakonshëm në këto raste është: “Hajt me një djalë!”

Share With:
Translate »
1167 Views