Sapo erdhi në jetë fëmija i 20-të i kësaj familje

Një familje e madhe në Britani ka mirëpritur në gjirin e saj foshnjën e 20-të dhe premtojnë se djali i vogël i sapo ardhur në jetë do t’i japë fund lindjes së fëmijëve.

Sue Radford lindi 8 të hënën pas një pune një ore. 42-vjeçarja dhe bashkëshorti i saj Noel, 46 vjeç, kanë pasur fëmijë për pjesën më të mirë të tre dekadave.

Sue i tha “Sun”: “Ne jemi të lumtur që po mbarojmë në një numër të mirë”.

“Është e çuditshme të dish se nuk do të kemi më fëmijë”.

Sue dhe Noel përballen me një detyrë monumentale çdo ditë vetëm për të ushqyer dhe veshur fëmijët e tyre.

Çifti nga Heysham, Lancashire, tashmë janë prindërit e 20 fëmijëve ku më i madhi është 28 vjeç dhe më i vogl sapo ka lindur.

Me gjithë klanin e tyre të madh, Radfords thotë se ata arrijnë të drejtojnë një familje relativisht pa stres.

Noel dhe Sue nuk pretendojnë përfitime shtesë shtetërore, përveç përfitimit të rregullt të fëmijëve.

Tani, ajo dhe Noeli kanë gjithashtu tre nipër e mbesa.

Ata arrijnë t’i plotësojnë të gjitha kërkesat e fëmijëve të tyre, ndërsa bëjnë edhe pushime vjetore jashtë vendit.

Noel dhe Sue thanë se plani i tyre fillestar ishte që të kishin tre fëmijë, por ata e donin përvojën aq shumë sa thjesht vazhduan.

Share With:
Translate »
808 Views