Sapo shpallëm babanë e vitit

Ky baba i ka dhënë dhuratën më të bukur vajzës së tij. Ajo është shumë e vogël për të ngarë biçikletën, për më tepër në mal, kështu që babai i saj bëri dicka të bukur. Ai ka krijuar një garë “mountain bike” të vetën, që shfaqet në ekranin e televizorit, teksa vajza përjeton të njëjtat ndjesi teksa ndodhet në motorin e saj lodër. Një mrekulli për të realizuar ëndrrat e fëmijëve, dhe për këtë ai është cilësuar si babai më i mirë i vitit.

This is the dad of the year! ♥️

This is the dad of the year! ♥️

Posted by Daily Mail on Tuesday, November 7, 2017

Share With:
Translate »
629 Views