Sara tregon më në fund fytyrën e Londonit të vogël

Ditëlindja e babi Ledionit ka përkuar me gjysmën e ditëlindjes së vogëlushit London, e për këtë arsye familja e bukur janë nisur për pushime. Fotoja më e ëmbël e këtyre festave na vjen nga Sara që mban në krahë London dhe pas tyre duket Disnayland. Vec të tjerash, vëmendjen e merr vogëlushi, të cilit deri tani i kemi parë vetëm paskokën apo gjymtyrët. Nga pamja e parë duket sikur i ka ngjarë Ledionit. Po ju si mendoni?

Share With:
Translate »
1393 Views