Shikoni sa është rritur dhe sa trendy vishet Zaho Rama

Zaho Rama,  djali i kryeministrit, është rritur aq sa për të vizituar Muzeun Kombëtar. Bashkë me të motrën, Rean, është fotografuar në ambientet e brendshme të muzeut.

Me vëllanë e voçkël që më tregon histri deti”, shkruan Rea, ndërsa fotografia pa ngjyra tregon një vogëlush të veshur me stil, njësoj si veshjet e babait të tij

. Nuk e dimë se ç’interes ka shfaqur Zaho për anijen që po sheh në muze por nga xhupi me stemën e piratëve kuptojmë që veshja është brenda temës dhe jo e rastësishme.

Duket që njëri nga prindërit është kudjesur për këtë dhe nuk do të çuditeshim sikur të ketë qenë babai!

Share With:
Translate »
1306 Views