Shikoni sa shokë të ngushtë janë babi Big Basta dhe Lian

Vogëlushi Lian është një mrekulli e vërtetë! Ai është personazhi më i këndshëm në familje dhe zë një vend të veçantë jo vetëm në shtëpinë e Vesës dhe Big Basta-s, por edhe në rrjetet e tyre sociale.

Teksa u ka uruar ndjekësve mirëmëngjesi, Vesa ka publikuar një video të Big Basta-s dhe Lianit të vogël. Ndërsa ky i fundit e ngacmon vazhdimisht babin e tij, Vesa ka shkruar: “Më në fund fle rehat, Liani më zëvendëson”.

Me ne fund flej rehat ? Liani me zavendson ? @bigbastaofficial #happyweekend

A post shared by Vesa Luma (@vesaluma) on

big

Share With:
Translate »
764 Views