Shkon në spital për veshkat, 45-vjeçarja sjell në jetë një djalë

Një grua 45-vjeçare solli në jetë fëmijën e saj dhe ajo nuk e dinte që ishte shtatzënë. Beth Clay shkoi në spital prej dhimbjeve të lindjes, por që ajo mendonte se dhimbja i shkaktohej nga gurët në veshka. Gjatë 9 muajve të shtatzënisë, Beth tha se ajo kishte një stil jete shumë aktive dhe nuk mbante një dietë strikte.

“Kur vogëlushi Liam Ryder Clay erdhi në këtë jetë, ne u habitëm sepse nuk dinim asgjë në lidhje me shtatzëninë. Ishte diçka e pabesueshme. Mendoja se një gjë e tillë nuk mund të ndodhte kurrë që ju keni një bebe në bark dhe nuk keni asnjë lloj dijenie për këtë.

“Kur vogëlushi Liam Ryder Clay erdhi në këtë jetë, ne u habitëm sepse nuk dinim asgjë në lidhje me shtatzëninë. Ishte diçka e pabesueshme. Mendoja se një gjë e tillë nuk mund të ndodhte kurrë që ju keni një bebe në bark dhe nuk keni asnjë lloj dijenie për këtë.

Por ja që një gjë e tillë ndodhka dhe ne jemi dëshmi e gjallë e kësaj ngjarjeje”, tha babai i foshnjës, Scott. Gjithashtu ai shtoi se gruaja e tij nuk i kishte ndjerë goditjet e foshnjës për asnjë moment. Për më tepër Beth kishte një bark jo shumë të madhe dhe ajo mendonte se bëhej fjalë për shtim të peshës.

Share With:
Translate »
888 Views