Shokon aktorja turke: “Ish-bashkëshorti la shtatzënë shoqen e ngushtë”

Më tej ajo tha se nga ish-bashkëshortët e saj kishte edhe nga ata që kishin fjetur me shoqet e saj në ngushta dhe me punonjëset e shtëpisë. “Ka nga ata që kanë lënë shtatzënë edhe shoqet e mia të ngushta”, tha ajo.  E lindur në një familje të pasur të Stambollit, Tugba nisi karrierën e saj kinematograãke në vitin 1974. Ajo ishte një prej sekssimboleve të Turqisë dhe është martuar 5 herë.

Share With:
Translate »
557 Views