Shokon vogëlushi me rrëfimin e tij për UFO-t dhe jetën në hapsirë (video)

Një djalë rus i quajtur Boriska tërhoqi vëmendjen botërore pak vite më parë kur ai pretendoi se ai ishte nga planeti Mars.

Boris Kipriyanovich, ose Boriska, lindi më 11 janar 1996 në qytetin Volzhsky. Sipas nënës së tij, që kur ishte katër vjeç, ai vizitonte një mal aty pranë për të përmbushur nevojat e tij për energji, raporton “AlienBlog”.

Prindërit e Boriskës, njerëz të mirë, të arsimuar dhe mikpritës, janë të shqetësuar për talentet interesante të djalit të tyre. Ata nuk e dinë se si të tjerët do ta kuptojnë Boriskën kur të rritet.

Duke qenë mjeke, nëna e tij nuk mund të ndihmonte por vinte re që djali mund të mbante kokën e tij 15 ditë pas lindjes së tij. Ai tha fjalën e parë ‘baba’ kur ai ishte katër muajsh dhe filloi të fliste fjalë të tjera pas këtij momenti.

Në moshën një vit e gjysmë ai nuk kishte probleme në leximin e gazetave. Në moshën dyvjeçare ai filloi të vizatojë piktura të ndryshme gjashtë muaj më vonë.

Sidoqoftë, prindërit e tij dëshmuan se Boriska fitoi njohuri jo vetëm nga bota e jashtme, por edhe përmes kanaleve misterioze. Ata e panë atë duke lexuar informacione të panjohura nga diku.

Hapësira u bë temë e përhershme e historisë së tij kur djali ishte dy vjeç. Ai thotë se planeti Mars tani është i banuar, edhe pse ka humbur atmosferën pas një katastrofe të madhe. Marsianët jetojnë në qytetet nëntokësore, thotë Boriska.

Djali gjithashtu thotë se ai fluturoi në Tokë për qëllime kërkimore kur ai ishte një marsian. Ai gjithashtu pilotoi së bashku me një astronaut. Marsi u zhvillua në kohën e civilizimit Lemurian. Ai flet për rënien e Lemurisë sikur të ndodhte dje. Ai thotë se Lemurianët vdiqën sepse ata pushuan së zhvilluari shpirtërisht dhe shkatërruan unitetin e planetit të tyre.

Ai kaloi një kohë të gjatë duke kërkuar nëpër skica të lemurianëve, fotografi të faltoreve tibetiane. Ndërsa po fliste, nëna e tij vuri re se Lemurianët jetonin 70.000 vjet më parë dhe ata ishin nëntë metra të gjatë… “Si e mbani mend gjithë këtë?” Gruaja e pyeti birin e saj. “Po, më kujtohet dhe askush nuk më tha, e pashë”, u përgjigj Boriska.

Djali thotë se zhvendosja e shtyllave të Tokës do të shkaktonte dy katastrofa: në 2009 dhe 2013. Vetëm pak njerëz do të mbijetojnë, tha ai.

“Jo, unë nuk kam frikë nga vdekja, sepse jetojmë përjetësisht, ka pasur një katastrofë në Mars ku kam jetuar, njerëz të tillë si ne ende jetojnë atje, ka pasur një luftë bërthamore mes tyre, gjithçka është djegur, vetëm disa prej tyre kanë mbijetuar. Ata kishin ndërtuar strehëza dhe krijuan armë të reja, të gjitha materialet u ndryshuan, marsianët kryesisht fryjnë dioksidin e karbonit, nëse ata fluturojnë tani në planetin tonë, ata do të duhet të kalojnë gjithë kohën duke qëndruar pranë tubave dhe duke marrë frymë në tym,” tha Boriska.

Djali ka njohuri të thellë të hapësirës dhe dimensioneve të saj. Ai është gjithashtu i vetëdijshëm për strukturën e UFO’ve ndërplanetare. Ai flet për këtë si një ekspert, dhe shpjegon se si punojnë realisht.

Këtu është një nga historitë e tij: “Ajo ka gjashtë shtresa, shtresa e sipërme e metaleve të ngurta përbën 25 përqind, shtresa e dytë e gomës – 30 përqind, shtresa e tretë e metaleve – 30 përqind dhe shtresa e fundit me vetitë magnetike – 4 për qind. Nëse i japim energji shtresës magnetike, anije kozmike do të jenë në gjendje të fluturojnë nëpër Univers.”

Share With:
Translate »
1018 Views